X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504

Un colaborator al Penitenciarului Pruncul, prins cu telefoane pentru deținuți

13 mar. 2013,, 12:53   Societate
3202 0
Foto : fwnews.ru
Serviciul securitate al Penitenciarului nr.9-Pruncul au contracarat o tentativă de introducere a obiectelor interzise în penitenciar, care urma să fie efectuată de un colaborator al aceleiași instituții. Colaboratorul, care activa din 2010 în penitenciar, a predat benevol două telefoane mobile pe care intenționa să le transmită deținuților și încă unul primit drept recompensă, relatează NOI.md.

La scurt timp după intrarea în serviciu, colaboratorul a fost invitat în biroul şefului Serviciului securitate, iar după o convorbire, acesta a predat benevol din buzunarul hainei un telefon mobil, pe care se angajase să-l transmită unui deţinut. Peste cîteva ore, colaboratorul a mai predat un telefon și încărcător pentru acesta, pe care le avea ascunse în geanta personală și care, la fel, urmau a fi introduse în penitenciar.

Potrivit lui, telefoanele le-a primit de la persoane necunoscute care l-au remunerat cu încă un telefon mobil. Azi dimineață, și al treilea telefon a fost predat benevol. Materialele şi obiectele ridicate au fost predate colaboratorilor poliţiei din sectorul Buiucani, care investighează cazul și vor lua o decizie conform legislaţiei în vigoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?