Transnistria stiri: 1403
Preşedintele stiri: 4062

Bănăruc despre cazul Vicol: A fost folosit pentru denigrarea mea şi a echipei din care fac parte

4 mar. 2013,, 17:31   Societate
4286 2
Foto : elldor.info
Secretarul general adjunct al Guvernului, Eduard Bănăruc, în biroul căruia ofițerii CNA au descoperit o sumă impunătoare, acesta fiind suspectat în același dosar cu șeful IFPS, Nicolae Vicol, ia atitudine. După o nouă scurgere în presă a copiilor stenogramei discuției sale cu Vicol, Bănăruc se arată convins că acest caz este folosit pentru a-i denigra imaginea, relatează NOI.md.

Potrivit lui Bănăruc, în toamna anului 2012, el a primit un plic anonim în care se afla un stick cu imagini video cu doi presupuşi angajaţi ai fiscului, care estorchează mită de la un agent economic, fapt pentru care l-ar fi contactat pe Nicolae Vicol şi i-a pus la dispoziţie imaginile pentru ca acesta să ia măsurile necesare.

„Publicarea ulterioară în presă a discuţiei respective cu domnul Vicol m-au convins încă o dată că, de fapt, acest caz a fost folosit pentru denigrarea mea şi a echipei din care fac parte, chiar dacă cei ce stau în spatele respectivei acţiuni cunosc mai bine ca oricine că eu am procedat legal şi corect în situaţia concretă pe care am descris-o”, afirmă secretarul Executivului într-o adresare către presă.

Acesta și-a exprimat indignarea că o acţiune „perfect legală”, în opinia sa, care a avut drept scop sancţionarea a doi funcţionari corupţi „a fost utilizată în cel mai murdar şi josnic mod pentru a mă compromite”. Bănăruc a făcut și un apel către presă de a nu se lăsa antrenată în jocuri politice murdare „de către persoane certate atît cu legea, cît şi cu bunul simţ”.

Document



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?