Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Noi numiri la Guvern

21 iun. 11:59   Politică
2672 0

Dorin Poverjuc a fost numit în funcția de director al Agenției de Mediu.

O decizie în acest sens a fost luată astăzi de Guvern.

Propunerea a fost înaintată de ministrul Mediului, Sergiu Lazarencu. „Dorin Poverjuc are o experiență vastă în domeniul de mediu, deținând în perioada 2006 – 2021 mai multe funcții în cadrul Inspectoratului pentru Protecția Mediului. În perioada 2022 – 2023, a deținut funcția de director interimar al Agenției Moldsilva”, a afirmat Sergiu Lazarencu.

Tot astăzi, Executivul a aprobat numirea lui Ion Bulmaga în postul de șef al Inspectoratului pentru Protecția Mediului (IPM). „Ion Bulmaga este licențiat și magistru în științe ale naturii și totodată magistru în drept public. Din 2014 până în prezent, activează în cadrul IPM, evoluând de la funcția de inspector până la funcția de șef al Inspectoratului, astfel acesta are toate abilitățile de a exercita funcția”, a explicat Ministrul Mediului.

La ședința Cabinetului de miniștri, Alexei Buzu, ministru al Muncii și Protecției Sociale a propus numirea lui Radion Gorea la conducerea Agenție pentru gestionarea serviciilor sociale cu specializare înaltă.

1
2
0
3
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?