X 
Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4058

Vedetele autohtone au defilat în haine made in Moldova

4 mar. 2013,, 12:17   Showbiz
5465 0
Foto : noi.md
Toţi iubitorii de modă au avut parte în acest weekend de un fashion show de senzaţie. Este vorba despre prezentarea colecţiilor de primăvară a brandurilor din ţara noastră „Moldova Spring Fashion Walk 2013”. În cadrul evenimentului, persoanele celebre din Moldova şi membrele Clubului Internaţional al Femeilor au devenit topmodele pentru o seară.

La prezentare au participat peste 30 de branduri moldovenești, precum și lucrările designerilor începători și colecții pret-a-porte ale studenților de la facultățile de design.

Vedetele prezente la eveniment au menţionat că optează pentru obiecte vestimentare create în Moldova. “Sînt mîndră să particip la acest eveniment. La sigur, în garderoba mea se regăsesc haine confecţionate în Moldova. Hainele sînt originale şi foarte calitative”, a spus pentru NOI.md interpreta Natalia Gordienko.

Unele colecţii au fost acompaniate de muzică live. Interpreţii Olia Tira, Cătălin Josan, Natalia Gordienko, Elena Carafizi au cîntat piese din repertoriul personal.

Toate fondurile colectate la acest eveniment vor fi folosite pentru a sprijini procesul de instruire în domeniul industriei ușoare din Republica Moldova.

Prezentarea ”Moldova Spring Fashion Walk 2013” a fost organizată de Clubul Internaţional al Femeilor din Moldova (CIFM), în parteneriat cu Proiectul USAID CEED II și Asociaţia APIUS. Evenimentul face parte din campania “Din ♥ branduri de Moldova”, susținută de USAID și întreprinderile moldovenești din industria ușoară.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?