Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Un șofer de maxi-taxi prins beat la volan, înainte de începerea zilei de muncă

10 feb. 2013,, 12:19   Societate
3644 1
Foto : protv.md
Un șofer de maxi-taxi, antrenat în transportarea călătorilor pe ruta 163 din capitală, a fost depistat în stare de ebrietate la volan. Șoferul se deplasa spre staţia terminus pentru a-şi începe ziua de muncă. Acesta a fost stopat în cadrul acțiunii „Transport sigur”, desfășurată în dimineața zilei de astăzi pe întreg teritoriul municipiului Chișinău, relatează NOI.md.

Poliţia Rutieră a verificat conducătorii auto antrenaţi în transportul public de călători și au supus testului alcoolscopic mai mulți șoferi. În rezultatul verificărilor unui şofer de pe ruta 163, în aerul expirat al acestuia a fost depistată o concentraţie de alcool de 0,55 mg/l. Șoferul este un bărbat de 34 de ani, originar din raionul Orhei, și riscă dosar penal pentru conducerea unităţii de transport în stare de ebrietate alcoolică.

În cadrul verificărilor au fost implicate șase echipaje ale poliţiei rutiere, care au stopat 95 de microbuze şi 27 de mașini de taxi. Acţiunea „Transport sigur” are ca scop crearea unui climat favorabil pe drumurile publice, disciplinarea şoferilor antrenaţi în transportul public de călători şi diminuarea numărului accidentelor rutiere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?