Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Brega reacționează la acuzații: „Nu eu am bătut asistenta, ci soțul ei”

6 feb. 2013,, 13:18   Societate
2732 0
Foto: adevarul.ro
Deputatul liberal Gheorghe Brega reacționează la acuzațiile ce i se aduc. Acesta a declarat pentru ProTV că pe asistenta medicală nu el a bătut-o eu, ci soțul ei. Mai mult, acesta susține că acuzațiile ar fi avut legătură cu compania Balkan Farmaceutics, despre care presa a scris că ar fi supusă atacurilor politice.

„Sînt victima unei răzbunări. Cei de la Balkan Farmaceutics vor să mă intimideze”, a afirmat Brega pentru sursa citată.

Totodată, el și-a expus propria versiune referitor la cazul asistentei medicale Efrosinia Boboc. Din cele spuse de Brega, între ei a fost doar un schimb de vorbe.

“Eu eram în biroul meu și a venit asistenta de operație să mă cheme în sală, deoarece pacientul avea o hemoragie mare și o să-l pierdem. Am intrat în ascensor cu asistenta medicală. În timpul acesta a intrat și Efrosinia Boboc și a apăsat la unu, noi eram la șase. Eu i-am spus: “Fată dragă, așteaptă oleacă, pentru că eu am o urgență”. Nu am atins-o și mai mult nu i-am spus nimic, asistenta medicală Galina poate să confirme”, a specificat Brega pentru ProTV.

Totodată, deputatul susține că deține informații precum că pe femeie ar fi bătut-o soțul în aceeași seară.

Astăzi, Adevărul.md a publicat un articol despre asistenta medicală Efrosinia Boboc care îl acuză pe Gheorghe Brega că a agresat-o cu 20 de ani în urmă, și a lăsat-o invalidă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?