X 
Arşiţa stiri: 189
Jocurile Olimpice stiri: 152
Transnistria stiri: 1458

Usatîi: Scandalul INTERPOL este un fel de „Laundromat - 2”

18 iun. 13:38   Politică
3760 0

Scandalul INTERPOL este un fel de „Laundromat-2” și “este abia începutul”, a declarat președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, în cadrul emisiunii cu Gheorghe Gonța „Puterea e în Adevăr!”.

Potrivit lui Renato Usatîi, în această schemă „s-au făcut zeci de milioane de euro” cu implicarea persoanelor din țară și de peste hotare.

„Situația e mult mai gravă decît ceea ce a spus Veronica Dragalin la conferința de presă. Cum s-a putut ca Vitalie Pîrlog să plece în Dubai cu o săptămînă înainte de acea conferință? Dacă au ajuns serviciile secrete străine să vină în Moldova să participe la anumite operațiuni, e din cauza că asta a început să afecteze securitatea națională a statelor lor”, a spus președintele Partidului Nostru.

„L-am criticat pe Plahotniuc public și foarte dur pentru corupția pe care o promova la Interpol. Cum își promova oamenii, cum ajungea la anumite funcții, cu fete, tone de mîncare și alcool. Dar astăzi, cei din PAS conduc țara. După „Laundromat” și furtul miliardului, scandalul acesta cu Interpolul este doar la început”, a precizat Renato Usatîi, care și-a exprimat regretul că „la nebunii sîntem vedete mondiale”.

În cadrul dosarului privind schema de la Interpol, au fost efectuate mai multe percheziții în Moldova cu participarea polițiștilor străini, inclusiv reprezentanții Biroului Federal de Investigații din SUA. La moment se cunoaște despre o persoană arestată pentru 30 de zile. E vorba de șeful Biroului Interpol Moldova. Autoritățile de la Chișinău au anunțat că țara noastră a fost la un pas de a fi eliminată din cadrul Interpol.

8
8
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав