X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Cîteva echipaje ale poliţiei au vînat pe străzile capitalei un tractorist beat

11 ian. 2013,, 18:14   Societate
4511 0
Foto: blogsport.com
Cîteva echipaje ale Poliţiei Rutiere au organizat astăzi o adevărată vînătoare după un tractorist, care fiind în stare de ebrietate se deplasa haotic pe străzile capitalei. Pentru a opri tractoristul de 21 de ani, originar din raionul Anenii Noi, oamenii legii au tras cîteva focuri în sus şi două în pneuri. Acum acesta riscă o amendă de pînă la zece mii de lei, sau chiar pînă la cinci ani de închisoare, relatează NOI.md.

În dimineaţa zilei, tractorul la volanul căruia se afla tînărul cu pricina a deteriorat un gard la intersecţia străzilor Tighina cu Mitropolit Varlaam. Şoferul şi-a văzut de drum. Incidentul însă a fost observat de doi poliţişti care au încercat să-l stopeze. Imediat au fost alertate şi alte echipaje mobile ale Poliţiei Rutiere care s-au luat la goană după acesta. Într-un final, după kilometri buni de goană, şoferul buclucaş a fost stopat pe strada Lunca Bîcului din sectorul Botanica.

Imediat, unitatea de transport a fost reţinută la parcarea specială, iar tînărul a fost escortat la Comisariatul de Poliţie Centru pentru audieri. În aerul expirat de acesta, a fost depistată o concentraţie de 0,89 mg/l. Pentru „conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică”, tînărul va fi cercetat penal.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?