El Nino

Meteorologii americani îngrijorați Acest fenomen ar putea apărea în această vară
10 mai. 22:00  
Meteorologii americani, îngrijorați: "Acest fenomen ar putea apărea în această vară"Fenomenul meteorologic El Nino ar trebui să bată în retragere pînă în luna iunie, dar ar putea fi înlocuit de La Nina din a doua jumătate a acestui an, au anunțat meteorologii din SUA. Există 49% şanse ca fenomenul La Nina să se dezvolte în timpul perioadei iunie-august, acest procent urmînd să crească la
Stare de alertă maximă Unde ar putea avea loc un nou dezastru meteorologic
19 apr. 19:30  
Stare de alertă maximă: Unde ar putea avea loc un nou dezastru meteorologicȚările din America Latină ar trebui să fie în stare de alertă maximă, deoarece fenomenul meteorologic cunoscut sub numele de El Niño se transformă rapid în La Niña. Despre aceasta au declarat experții în cadrul unui panel organizat de Organizația pentru Alimentație și Agricultură a Națiunilor Unite (FAO).
Cît ar putea dura fenomenul El Nino ce se manifestă prin temperaturi record
8 noi. 2023,, 18:30  
Cît ar putea dura fenomenul "El Nino", ce se manifestă prin temperaturi recordTiparul climatic El Nino în curs de desfăşurare va dura cel puţin pînă în aprilie 2024, a anunţat miercuri Organizaţia Meteorologică Mondială (OMM), ceea ce va conduce la creşterea temperaturilor într-un an care este deja pe cale să devină cel mai călduros înregistrat vreodată, transmite Reuters și Agerpres.
El Nino
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4048