TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Despre noi

BINE AŢI VENITNoi.md - portal informațional din Moldova, fondat în septembrie 2010, de către Compania „MLD-Media”.
 
Noutățile Noi.md sînt publicate în două limbi: moldovenească și rusă, oglindind evenimentele din Moldova și din străinătate.

Unul dintre cele mai populare compartimente ale site-ului nostru on-line este "Analitica", constituind și principala caracteristică distinctivă a lui. În acest scop, în 2013, a fost creat Centru Analitic Noi.md.

De asemenea, sînt publicate opiniile experților cu privire la diferite evenimente și fenomene din țară și de peste hotare

Tuturor acelora care doresc să-și trimită știrea, le este oferită această posibilitate. Orice vizitator al site-ului poate trimite un mesaj despre ceea ce-l preocupă.

Noi.md este membru al Biroului de Audit al Tirajelor și Internetului (BATI). Potrivit datelor Gemius, Noi.md face parte din top 10 cele mai populare site-uri ale Republicii Moldova.

Conform statisticilor, în prima jumătate a anului 2017 site-ul a fost vizitat de circa 3 milioane de vizitatori unici, iar la momentul dat acesta este unul din top cinci cele mai citite resurse de informare ale Moldovei.
 
La 24 octombrie 2016 site-ul Reprezentanței permanente a Fondului Monetar Internațional în Republica Moldova, făcînd referire la Noi.md, a adăugat în calitate de versiune rusă a Programului său pentru țară (Memorandumul) traducerea, realizată de echipa Noi.md http://www.imf.md/pub-memo.html..

Sursa: http://www.noi.md/ru/news_id/94017
 
Pe data de 30 octombrie 2016, în Moldova, au avut loc alegerile președintelui, prin vot direct. Portalul Noi.md a acoperit informațional acest eveniment important pentru întreaga țară. Sursa cu autoritate internațională Dw.com a publicat un articol cu rezultatele alegerilor, făcînd trimitere către site-ul Noi.md. Link: DW.com
 
În caz că aveţi întrebări generale, scrieţi la info@noi.md
Întrebările tehnice le puteţi adresa la adresa support@noi.md
MAI multe

Sondaj Toate

load