X 
Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1453

Zaharova, despre aterizarea avionului Ryanair la Berlin: "Nimeni nu cere o investigație internațională?"

31 mai. 2021,, 17:00   Externe
3634 1

Reprezentanta oficială a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a comentat pe contul său de Facebook situația cu privire la avionul Ryanair, care la 30 mai a efectuat o aterizare de urgență pe aeroportul Brandenburg din Berlin din cauza unei amenințări cu bombă.

"La Berlin, din cauza unei "posibile amenințări", a aterizat de urgență un avion Ryanair care zbura din Dublin la Cracovia, potrivit declarației oficiale a companiei aeriene. În comunicat se mai spune că despre situația de urgență s-a aflat de la dispecerii germani, al căror aeroport era cel mai aproape. La bord nu s-a găsit nimic suspect. Pasagerii au fost scoși din avion pentru a "simplifica verificarea lor și a bagajelor". Cu o întîrziere de șapte ore, ei au decolat cu un avion de rezervă și au aterizat în Cracovia.

Avionul a aterizat ieri, iar știrea a apărut abia astăzi? Despre incident s-a aflat doar din comunicatul de presă al companiei, și nu de la NATO? Nici o declarație politică sau comentariu? Nimeni nu cere o investigație internațională? Poate fi posibil acest lucru după o săptămînă de atacuri din partea occidentului privind aterizarea unui avion al aceleiași companii după un incident similar la Minsk? Nu înțelegeți, #AceastaEsteAltceva", a scris Maria Zaharova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?