X 
Arşiţa stiri: 163
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1455

Xi Jinping a îndemnat companiile americane să continue să investească în China

28 mar. 14:15   Externe
2707 0

Liderul chinez Xi Jinping s-a întâlnit cu șefii unor companii și oameni de știință americani.

Despre aceasta relatează RBC-Ucraina cu referire la CNN.

Din grupul de directori executivi ai companiilor americane au făcut parte Cristiano Amon de la Qualcomm (QCOM), Raj Subramaniam de la FedEx (FDX) și Stephen Schwartzman de la Blackstone Group (BX).

Xi a îndemnat companiile americane să continue să investească în China și a promis noi reforme pentru a deschide piețele țării către companiile străine.
"Perspectivele de creștere ale Chinei sînt încurajatoare, sîntem încrezători în acest lucru", a spus el, adăugând că economia țării nu a atins încă apogeul.

De asemenea, Xi a făcut apel la un "viitor mai bun" între China și SUA. "Fie că este vorba de sectoare tradiționale, precum economia, comerțul și agricultura, fie de domenii noi, precum schimbările climatice și inteligența artificială, China și Statele Unite ar trebui să își promoveze reciproc dezvoltarea", a spus el.


Întâlnirea de la Casa Congresului Poporului din Beijing a avut loc după încheierea unui important forum guvernamental care, de ani de zile, invită liderii mondiali din domeniul afacerilor să discute cu oficialii chinezi.

0
0
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав