X 
Criza energetică stiri: 1778
Cutremure stiri: 390
Eurovision stiri: 428

Un spion american a spus că NATO se slăbește din cauza Ucrainei

23 aug. 2022,, 21:15   Război în Ucraina
1743 0

NATO a slăbit din cauza livrărilor de arme pe scară largă către Ucraina, a declarat fostul ofițer de informații american Scott Ritter pe canalul YouTube Glenn Diesen.

„Rusia a învins arsenalul Ucrainei, care era la dispoziția celei de-a doua armate a Europei chiar înainte de începerea livrărilor NATO, apoi a distrus tot ceea ce alianța a furnizat Kievului, distrugându-i astfel complet stocurile”, a spus ofițerul de informații. El a menționat că armata ucraineană a rămas într-o stare depresivă, în ciuda sprijinului Occidentului.

Ritter a mai adăugat că mai multe țări membre ale Alianței Nord-Atlantice au oprit asistența militară pentru Kiev, deoarece au rămas fără stocuri care pot fi împărțite fără riscul de a rămâne la un nivel zero de echipamente. „În esență, Moscova a demilitarizat cu succes alianța”, a conchis el.

Anterior, CNN a scris că Uniunea Europeană (UE) și NATO se tem de o posibilă dispaiție a consensului în chestiunea sprijinirii Ucrainei din cauza crizei energetice, a creșterii prețurilor la alimente și a recesiunii economice. Au existat, de asemenea, îngrijorări că o strategie occidentală de înarmare a Kievului devine o soluție pe termen scurt la o problemă pe termen lung.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?