X 
Arşiţa stiri: 170
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Un leu circulă liber prin Berlin: Populația avertizată să stea în casă

20 iul. 2023,, 19:00   Externe
3074 0

Poliţia a lansat o operaţiune de amploare pentru a prinde un animal sălbatic, cel mai probabil un leu, care a fost văzut în libertate la periferia de sud-vest a Berlinului.

Locuitorii din zonă au fost sfătuiţi să rămînă în case şi să nu-şi lase animalele de companie afară.

Operaţiunea poliţiei a început în timpul nopţii de miercuri spre joi şi a continuat în zori, cu participarea a două elicoptere şi a 100 de agenţi, care au fost dotaţi cu puşti cu tranchilizante. Un purtător de cuvînt al poliţiei din Brandenburg, landul care înconjoară capitala germană, a declarat pentru Reuters că se presupune că animalul este o leoaică.

Zona de căutare cuprinde în prezent municipalităţile Kleinmachnow şi Stahnsdorf din Brandenburg, dar şi periferia sudică a Berlinului.

Originea animalului rămîne un mister


Nu se ştie de unde a scăpat leul sau cum a ajuns în zonă. Purtătorul de cuvînt al poliţiei a spus că există mai multe locuri care ar putea găzdui un astfel de animal, cum ar fi grădinile zoologice sau un circ, dar că niciunul dintre ele nu a semnalat dispariţia unui leu.

Biroul federal de protecţie civilă din Germania a emis un avertisment pentru localnici, recomandîndu-le să fie atenţi şi să respecte indicaţiile poliţiei. Leul este un animal periculos şi poate ataca oamenii sau alte animale dacă se simte ameninţat.

2
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав