Cazul Șor stiri: 599

Toate potențialele echipe de fotbal au refuzat să joace cu Rusia pentru Campionatul Mondial 2022

27 feb. 2022,, 16:00   Război în Ucraina
3084 1

Izolarea sportivă a Rusiei ia avînt. Trei echipe de fotbal au refuzat să joace împotriva rușilor în playoff-urile de calificare în Campionatul Mondial 2022.

Despre acest lucru a anunțat RBC-Ucraina cu referire la site-ul oficial al Asociației de fotbal al Cehiei.

Cehii au refuzat un posibil joc cu echipa națională a Rusiei în finala playoff-urilor de selecție în Campionatul Mondial din Qatar. Această decizie a fost luată de Comitetul Executiv al Federației locale.

"Comitetul Executiv a convenit în unanimitate că echipa națională cehă nu va participa în niciun caz la competiții împotriva echipei naționale ruse în runda de calificare pentru Campionatul Mondial din 2022", se menționează într-un comunicat al organizației.

Comitetul a dispus conducătorilor Asociației de fotbal din Cehia să poarte discuții cu UEFA și FIFA cu privire la decizia luată. În plus, Comitetul a examinat poziția Cluburilor cehe cu privire la refuzul lor de a juca împotriva echipelor rusești în cupele europene. Pe această temă de asemenea, sînt planificate discuții.


În playoff-urile de calificare, rușii trebuiau să se întîlnească cu echipa națională a Poloniei pe 24 martie. Cîștigătorul din această pereche trebuia apoi să joace cu echipa Suediei sau a Republicii Cehia. Toate cele trei echipe naționale au refuzat să joace cu Rusia. Cel mai probabil, rușii vor fi descalificați.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?