X 
Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4055

Remediul cel mai eficient împotriva îmbătrînirii

22 ian. 2019,, 03:30   Externe
5343 0

Bătrînețea ne așteaptă pe fiecare dintre noi. Un studiu recent realizat de cercetătorii austrieci de la Universitatea din Graz indică faptul că spermidina în mod eficient încetinește procesul de îmbătrînire și sporește longevitatea. Această substanță se găsește în spermă, în grapefruit, soia și grîu încolțit.

La această concluzie oamenii de știință au ajuns în timpul unui experiment. El constă în faptul că în alimentarea organismului se adăuga spermidina Drojdiile care cresc într -un mediu nutritiv cu adaos de acest poliamin trăiesc de patru ori mai mult, iar celulele umane - de trei ori. În timpul studiilor asupra șoarecilor, a devenit clar că rozătoarele care au consumat alimente cu poliamine au trăit mult mai mult decît celelalte.

Se pare că anume spermidina este capabilă să prelungească durata de viață a organismelor. Substanța nu doar prelungește tinerețea, ci, de asemenea, influențează în mod pozitiv sîngele. Cu toate acestea, efectul spermidinei asupra procesului de îmbătrînire încă trebuie dovedit.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?