X 
Arşiţa stiri: 153
Jocurile Olimpice stiri: 124
Transnistria stiri: 1410

Leul din Berlin căutat de polițiști ar fi fost, de fapt, un ... mistreț

21 iul. 2023,, 21:40   Externe
3726 0

După ce polițiști, vînători și medici veterinari au fost angrenați într-o vînătoare de două zile a unei presupuse leoaice care ar umbla liberă într-o suburbie împădurită a Berlinului, primarul local a declarat astăzi că animalul ar fi putut fi de fapt un mistreț.

Analiza computerizată a filmării realizate cu telefonul mobil înmînat inițial poliției, precum și a altor fotografii realizate de localnici a arătat că „leoaica” este, probabil, un mistreț, a declarat primarul din Kleinmachnow, Michael Grubert.

El a ridicat fotografii care arătau că animalul nu avea gîtul lung și curbat caracteristic felinelor. Ceea ce părea în imagine a fi o coadă lungă, de leoaică, ar fi putut fi o umbră provocată de vegetație, transmite Noi.md cu referire la hotnews.ro.

„În urma unui alt pont convingător în această dimineață, poliția și vînătorii au vizitat o mică zonă de pădure”, a adăugat Grubert. „Am găsit doar o familie de mistreți”.

Grubert a spus că avertismentul de joi adresat locuitorilor din suburbie de a rămîne acasă nu mai este în vigoare. El și-a exprimat înțelegerea pentru ofițerii care au decis inițial că videoclipurile arată un leu.0
2
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?