Jocurile Olimpice stiri: 120
Transnistria stiri: 1410

Un polițist din Anglia a urmărit o vacă: Cum s-a terminat totul

18 iun. 00:30   Externe
2442 0

Un ofițer a fost îndepărtat din funcție, în Anglia, după ce a lovit cu mașina o vacă fugară. Mașina de poliție a lovit animalul de două ori.

Incidentul a avut loc recent, după ce poliția a fost chemată într-o zonă rezidențială din orășelul Staines-upon-Thames, în sudul Angliei, pentru dispariția unei vaci.

După mai multe încercări nereușite de a recupera vaca și ținînd cont de siguranța publică, s-a luat decizia de a o opri cu ajutorul vehiculului poliției, notează Noi.md cu referire la stiripesurse.ro.

Poliția din Surrey a precizat că ofițerul care conducea mașina a fost „îndepărtat din funcțiile de primă linie pînă la finalizarea investigațiilor".

Imaginile publicate pe rețelele de socializare și în presa britanică au arătat o mașină de poliție lovind animalul de două ori. Adjunctul șefului poliției din Surrey a declarat: „Apreciez pe deplin suferința pe care a provocat-o gestionarea noastră a acestui incident și mă voi asigura că acesta este investigat cu maximă atenție".


Vaca în vîrstă de 10 luni, botezată „Beau Lucy", a fost examinată de un veterinar, apoi înapoiată proprietarului, care a declarat că animalul „se simte mai bine".

0
0
0
3
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?