COVID-19 în MOLDOVA

Ivan Urgant a găsit un răspuns rusesc la tendințele Tik Tok

Ivan Urgant a găsit un răspuns rusesc la tendințele Tik Tok

Celebrul prezentator TV Ivan Urgant a venit cu un răspuns rusesc la tendințele populare ale Tik Tok.

În cadrul emisiunii "Urgant de seară" (Вечерний Ургант), el a comentat știrea că filmul americanei Bella Poarch, în care ea dă din cap la cameră, a acumulat peste 300 de milioane de vizionări și a preuspus că spoturile umoristului Vladimir Vinokur sunt mai interesante din punct de vedere al interpretării. Showul este publicat pe YouTube, scrie lenta.ru.

"Ce înseamnă 305 milioane? Acestea sunt două populații din Rusia. Asta dacă fiecare locuitor al țării noastre ar fi vizionat acest videoclip de două ori. Trebuie să răspundem cu ceva Americii. Trebuie să dăm un răspuns demn", a spus Urgant. Ulterior, în cadrul emisiunii au fost prezentat un video al lui Vinokur, în care el s-a transformat în actorul Mihail Boiarski.


Printre avantajele video-ului lui Vinokur Urgant a numit faptul ce umoristul a venit cu ideea, a pus muzică și a folosit montajul video. "Poate Bella să ia și să se transforme în Mihail Boiarski?", a rezumat prezentatorul.

La începutul lunii septembrie, mass-media a atras atenția asupra videoclipului lui Poarch de pe TikTok. Videoclipul, în care ea dă în din cap în ritmul melodiei M to the B, a înregistrat într-o lună peste 320 de milioane de vizionări. Alte videoclipuri ale ei, în care ea face mișcări simple după muzică, au fost vizionate, de asemenea, de zeci de milioane de ori.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load