COVID-19 : VACCINAȚI 1 005 181  INFECTAȚI 409 397 (+2394)   TRATAȚI 370 993     DECESE 10 522(+9)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 524
Coronavirus stiri: 7845

Inundații distrugătoare în Thailanda

28 sep. 2021,, 20:30   În lume
1220 0

Cel puțin șase persoane au murit, iar alte două au fost date dispărute în urma inundațiilor declanșate de furtuna tropicală Dianmu care a afectat aproape jumătate din provinciile Thailandei, au anunțat marți reprezentanții autorităților pentru gestionarea dezastrelor, relatează agenția Xinhua, citat de AGERPRES.

Ploile torențiale au provocat inundații în 30 de provincii situate în centrul, nordul și nord-estul Thailandei, afectînd peste 70.000 de gospodării, a transmis Departamentul pentru Prevenirea și Atenuarea Dezastrelor (DDPM) într-un comunicat, transmite radiochisinau.md.

Situația din șapte provincii s-a îmbunătățit, însă rămîne gravă în celelalte 23 de provincii afectate de inundații, a precizat DDPM.

Precipitațiile abundente vor continua să afecteze regiunile nordice, centrale și nord-estice din Thailanda în următoarele trei zile, potrivit prognozelor meteorologice.

DDPM a indicat că va monitoriza în continuare situația și a îndemnat autoritățile locale să ia măsuri în contextul riscului ridicat de alunecări de teren sau de alte dezastre.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X