X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 135
Transnistria stiri: 1412

Interdicție de acces ridicată, lîngă București, unde au explodat cisternele cu gaz

1 sep. 2023,, 17:30   Externe
2931 0

Autoritățile au ridicat, vineri-dimineața, interdicția de acces în zona depozitului din Crevedia, România, unde s-a produs explozia soldată cu trei morți și zeci de răniți.

După cinci zile de intervenție, ISU Dîmboviţa a anunțat, joi-seară, că nu mai există niciun pericol de explozie la Crevedia și că toate cisternele au fost golite.

„Intervenţia este finalizată, la locul evenimentului rămîn pentru supravegherea zonei o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD de la Garda Corneşti”, a transmis, ISU Dîmboviţa.

Peste 100 de jandarmi au fost aduși la Crevedia pentru a căuta probe în urma exploziilor catastrofale de la sfîrșitul săptămînii trecute. Jandarmii, pe cîmpul din apropierea zonei unde au avut loc exploziile de sîmbătă-seară, caută orice indiciu, orice probă, orice urmă care ar putea să ajute în această anchetă, notează Noi.md cu referire la g4media.ro.

Încă este stabilit un perimetru de siguranță în zonă, se fac cercetări la fața locului, oamenii sînt ținuți departe, dar sînt bucăți peste tot, de cisterne, din clădiri.

3 oameni au murit și peste 50 au fost răniți în explozia devastatoare din Crevedia. Mare parte dintre aceștia sînt pompieri care interveneau pentru stingerea incendiului. De asemenea, 8 case au fost distruse și mai multe au fost avariate.

0
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав