X 

În următorii patru ani toate porturile din Ucraina vor fi concesionate

16 dec. 2020,, 10:40   Război în Ucraina
3757 0

Ministerul Infrastructurii al Ucrainei intenționează să transfere toate porturile Ucrainei în concesiune sau proprietate privată în următorii 4 ani.

Acest lucru a fost declarat de șeful Ministerului Vladislav Kriklii în cadrul primei Conferințe Internaționale Anuale UkraineInvest, relatează publicația Strana.

„Obiectivul nostru pentru următorii patru ani: vrem să transmitem toate porturile în concesiune sau proprietate privată”, a spus ministrul.

Potrivit lui Kriklii, acum Ministerul pregătește pentru concesiune un complex feroviar-feribot, primul terminal și terminalele de containere ale portului Cernomorsk și un complex de pasageri în portul Odessa.

Ministerul intenționează să concesioneze porturile comerciale din Berdiansk și Izmail. Porturile din Belgorod-Dnestrovski, Ust-Dunaiski și Skadovsk sînt, de asemenea, pregătite pentru privatizare.


Kriklii a menționat că o concesiune sau o privatizare are în vedere nu numai dezvoltarea unui anumit port, ci și a infrastructurii aferente, scrie ukraina.ru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий