COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

În Italia a fost înregistrat primul deces provocat de coronavirus

În Italia a fost înregistrat primul deces provocat de coronavirus

Un italian în vîrstă de 78 de ani, care fusese testat pozitiv la coronavirus, a decedat, a anunţat vineri ministrul italian al Sănătăţii. Acesta este primul deces cauzat de această pneumonie virală în Italia, relatează Agerpres.

Bărbatul era internat de zece zile în Veneţia , în nordul Italiei, pentru o boală care nu avea legătură cu coronavirusul, a precizat ministrul Roberto Speranza.

Anunţarea decesului survine în timp ce toate spaţiile publice au fost închise şi evenimentele sportive şi religioase au fost anulate vineri în Lombardia, o altă regiune din nordul Italiei, din cauza creşterii cazurilor de contaminare.În total, 20 de cazuri de contaminare au fost înregistrate în Italia, cea mai afectată ţară din Europa de epidemia de pneumonie virală care s-a declanşat în China în decembrie.

Între timp, numărul zilnic de noi cazuri de contaminare cu coronavirus în China este scădere, cu 397 de cazuri anunţate sîmbătă de comisia naţională de sănătate, faţă de aproape 900 vineri. Noile decese cauzate de noul coronavirus sînt în număr de 109, potrivit comisiei, ceea ce a adus totalul la nivel naţional la 2.345 de decese.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load