COVID-19 în MOLDOVA

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

În Arabia Saudită, o mireasă i-a cerut mirelui să facă testul COVID-19

O mireasă din Arabia Saudită i-a cerut mirelui în ziua nunții să prezinte rezultatul testului pentru coronavirus, temîndu-se de o posibilă infectare de la viitorul soț, a declarat luni ziarul saudit Al-Okaz.

După cum scrie ria.ru, potrivit publicației, mireasa Vidad Saad a cerut de la mire să-i prezinte rezultatele analizei la COVID-19 chiar înainte de ceremonia de înscriere.

Ea a spus ziarului că "a rugat rudele să-l informeze despre aceasta din teama de a se infecta după ce una dintre rudele ei a murit de complicații după ce a fost infectată cu coronavirus". Dacă mirele i-a îndeplinit cerința, ziarul nu precizează, dar scrie că nunta, în cele din urmă, a avut loc.

În țările musulmane din Golful Persic este obișnuită efectuarea examenului medical de către cuplurile care vor să se căsătorească. Unii medici din Arabia Saudită consideră că este corect să fie inclus în acest studiu și un test pentru coronavirus, avînd în vedere că poate fi făcut gratuit și nu necesită mult timp și efort.

În regat, în ultimele cîteva luni, se observă o creștere stabilă a numărului de cazuri de infecție cu coronavirus de circa 1,5-2 mii de persoane pe zi. În total, de la începutul pandemiei în Arabia Saudită au fost identificate mai mult de 308,5 mii de cazuri de infectări, 282 888 de persoane s-au tratat, iar numărul celor decedați s-a apropiat de 4 mii.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load