COVID-19 în MOLDOVA

Un consilier al premierului Chicu a ajuns la reanimare cu coronavirus

Un consilier al premierului Chicu a ajuns la reanimare cu coronavirus

Consilierul premierului Ion Chicu în domeniul drepturilor omului și relațiilor interetnice, Nicolae Rădița, a fost infectat cu noul coronavirus.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Rădița menționează că de 25 de zile se află în secția de a reanimare, transmite știri.md.

"Astăzi, după 25 de zile de Covid, încă sînt în secția de a reanimare, te distruge fizic dar și emoțional. E greu să vezi că medicamentele își fac efectul. Astăzi stau cu masca de oxigenare în compensatea aerului în plămîni. Medicii depun eforturi. Cu regret toată familia mea a fost afectată, iar eu de la starea de comă în care am fost nu prea cunosc despre ei pentru că sîntem plasați în diferite spitale! Sper să primesc susținerea voastră în continuare! Fiți mai atenți, sterilizați, tot ajută, evitați locuri unde nu aveți încredere. Virusul e distrugător!", a scris Nicolae Rădița.


Amintim că fostul șef al Biroului Relații Interetnice, Nicolae Rădița, a fost angajat pe 2 martie în calitate de consilier în Cabinetul premierului Ion Chicu, după ce a demisionat pe 26 februarie de la șefia agenției de stat.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load