X 

Imagini spectaculoase cu o tornadă în Canada

17 iun. 2021,, 21:00   Război în Ucraina
2471 0

O tornadă formată în provincia canadiană Saskatchewan a fost surprinsă în imagini care s-au viralizat pe rețelele de socializare, au relatat Canadian Broadcasting Corporation și Global News Canada.

Mai multe furtuni au zguduit vestul provinciei Saskatchewan, din centrul Canadei, marți după-amiază. La ora locală 17.52, meteorologii au spus că urmăresc o furtună severă, care produce o tornadă, și se deplasează cu 20 km/h. Environment Canada a emis apoi două avertizări de tornadă pentru Saskatchewan, care le-au înlocuit pe cele inițiale, de furtună. Autoritățile au avertizat că este o situație periculoasă, care amenință viețile oamenilor.

Ca regulă, localnicii sînt sfătuiți de Environment Canada să se adăpostească imediat în case, dacă observă că se apropie o tornadă și să stea departe de pereți și ferestre. Unul dintre martorii fenomenului a povestit ce a văzut timp de aproape 20 de minute. „Am crezut că se mișcă repede, dar a fost una dintre cele mai lente mișcări pe care le-am văzut vreodată la o tornadă. A fost cu adevărat ciudat”, a spus el. Pagubele au fost minime și nimeni nu a fost rănit, a relatat martorul ocular.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?