Criza energetică stiri: 1778
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Fanii de curse au găsit o modalitate neobișnuită de a ocoli regulile de carantină (VIDEO)

28 iul. 2020,, 23:30   Război în Ucraina
3491 0

Fanii unei competiții moto din Polonia au găsit o modalitate inedită de a vedea, de lîngă stadion, o cursă.

Suporterii au închiriat 21 de macarale pentru a vedea o cursă din Speedway Ekstraliga pe spadionul Zuzlowy Motor din Lublin, pe care nu mai erau locuri din cauza pandemiei COVID-19. Organizatorii au vîndut mai puține bilete pentru a se păstra distanțarea socială. Astfel, doar 25% din locurile de pe stadionul cu 13.000 de scaune erau ocupate, informează go4it.ro.

Fanii au strîns bani și au închiriat vehiculele. Fiecare macara a ridicat deasupra stadionului 3-4 persoane, potrivit publicației WP Sportowe Fakty. Imaginile au făcut înconjurul internetului.

La începutul competiției, în acest an, doar trei macarale au fost văzute lîngă stadion. Ulterior, acestea s-au înmulțit, iar cel care a venit cu ideea este asaltat cu cereri de la fani.

Nu este prima dată cînd macaralele sînt folosite de fanii unor sporturi. În urmă cu cîțiva ani, Amigo Ali, un fan al echipei Denizlispor din Turcia care nu mai avea voie pe stadion, a închiriat o macara pentru a-și vedea favoriții.


Speedway Ekstraliga este o competiție extrem de populară în Polonia și atrage piloți din întreaga lume.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?