Diplome de merit pentru scafandrii englezi care au salvat copiii din peșteră

Diplome de merit pentru scafandrii englezi care au salvat copiii din peșteră

Scafandrii britanici care au participat la salvarea celor 12 băieți și a antrenorului lor din peștera din Thailanda au transmis un mesaj emoționant înainte de zborul spre casă.


Jason Mallinson, în vîrstă de 50 de ani, și colegul său, John Volanthen, în vîrstă de 47 de ani, au fost întîmpinați cu aplauze pe aeroportul din Bangkok înainte de zborul spre Marea Britanie.


”Sîntem foarte bucuroși că i-am putut scoate în viață”, a spus Jason Mallinson, înainte de a-i avertiza pe copii să fie ”mai atenți pe viitor”.


Cei doi salvatori au fost așteptați pe aeroport de ministrul Transporturilor din Thailanda, acolo unde au primit medalii și diplome semnate de primul ministru.


”Luați în considerare că biletele spre Thailanda vor fi de acum gratuite pentru voi în orice moment”, a transmis Arkhom Termpittayapaisith, ministru al Transporturilor, potrivit Daily Mail. 


”Primul ministru a cerut să vă acordăm aceste lucruri. Vă mulțumim foarte mult pentru efortul dumneavoastră. A fost o mare salvare și vă apreciem foarte mult. Acum, amîndoi veți fi întotdeauna bineveniți aici, oricînd. Aveți mulți prieteni aici”, a transmis ministrul thailandez în momentul în care le-a înmînat diplomele și medaliile.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load