X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4048

Cu ce bărbat a fost surprinsă în vacanță Shakira

30 iul. 2023,, 23:20   Showbiz
3110 0

Shakira se bucură de viață și pare să aibă un nou iubit. Celebra artistă a fost surprinsă în vacanță în Puerto Rico, alături de un cîntăreț cu 16 ani mai tînăr.

E vorba despre Rau Alejandro, care s-a despărțit recent de logodnica sa după o relație de trei ani. Shakira și Rau sînt prieteni de cînd au lucrat împreună, anul trecut, la piesa „Te Felicito”, o altă melodie de răzbunare față de Gerard Pique.

Cei doi au fost filmați de fani în timp ce se relaxau într-un rîu alături de cei doi copii ai cîntăreței. De cînd a divorțat de fotbalistul Gerard Pique, Shakira a fost cuplată de presa străină cu Tom Cruise și cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, notează Noi.md cu referire la digi24.ro.

Shakira, în vîrstă de 46 de ani, şi Gerard Piqué, în vîrstă de 36 de ani, şi-au anunţat despărţirea după mai bine de un deceniu de viaţă comună în iunie 2022, iar în noiembrie au dezvăluit că au ajuns la un acord în privinţa custodiei celor doi copii ai lor. Shakira Mebarak şi Piqué au avut o relaţie de 11 ani, începută în 2011, dar nu s-au căsătorit niciodată.


2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?