X 
Arşiţa stiri: 165
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Curajul unui francez de 68 de ani: locuiește cu cinci tigri și doi lei (FOTO)

16 ian. 2018,, 05:01   Externe
3142 0

Remy Demantes, în vîrstă de 68 de ani, a decis să locuiască alături de mai multe animale.

Alegerea sa, însă, ar putea să fie considerată cel puțin excentrică, dar nu chiar iresponsabilă. Bărbatul din Franța împarte curtea casei sale cu doi lei și cinci tigri. El nu se teme deloc de aceste animale, pe care le hrănește din palmă aproape în fiecare zi.

Remy Demantes, care locuiește în orașul francez Ouzouer-sur-Loire, s-a îndrăgostit de animalele exotice în urmă cu 27 de ani. Un prieten avea în grijă o panteră, pe care reușise să o domesticească. A decis să salveze și el animale exotice, pe care ar putea să le crească în curtea sa, unde și-a construit un fel de grădină zoologică privată.

„Mi-am spus că dacă voi face asta nu voi mai avea nicio vacanță, că voi avea încontinuu responsabil de ele”, a declarat francezul. Acum, el trăiește alături de cinci tigri și doi lei, animale pe care le plimbă zilnic,le hrănește și chiar le … îmbrățișează.

„Am creat acest parc pentru animale în urmă cu 27 de ani. Dacă vrei să fii apropiat de ele, trebuie să le crești de la naștere”, a continuat bărbatul. Așa a ajuns să aibă o grădină zoologică în curtea sa, ceea ce s-a dovedit să fie o atracție pentru mai mulți oameni.


„Mulți oameni și-au dorit să mă ajute, însă cum este foarte periculos, mă tem că ar putea să aibă loc vreun accident. Nu poți să știi niciodată 100% că vei ieși din cușcă sau din parc în viață”, a continuat francezul. Pentru el, tocmai acest lucru s-a dovedit să fie ceea ce îi face plăcere.î

„Asta îmi place… adrenalina”, a continuat Remy. Bărbatul ar fi vrut să-și mai ia animale, însă din cauza vîrstei nu va mai avea timpul necesar pentru a se ocupa de ele. El a decis astfel să aibă acum grijă de cei cinci tigri și doi lei”, a spus el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав