COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cum s-au îmbrăcat Brigitte Macron și Elena Zelenski la întîlnirea oficială

Cum s-au îmbrăcat Brigitte Macron și Elena Zelenski la întîlnirea oficială

Pe 17 iunie Vladimir Zelenski împreună cu soția sa Elena au mers la Paris, în prima sa vizită în Franța în calitate de șef de stat. Cuplul a fost întîmpinat la Palatul Elysee de Emanuel și Brigitte Macron.

Dacă șefii de stat au discutat pe mai multe subiecte, inclusiv despre „sprijinul Franței pentru programul de reforme dorit de noul președinte al Ucrainei”, atunci nici primele doamne nu au stat degeaba.

Elena Zelenski a avut o întîlnire individuală cu Brigitte Macron la Palatul Elysee. Dacă prima doamnă a Ucrainei a optat pentru o ținută elegantă compusă dintr-un sacou și fustă lungă, atunci Brigitte Macron nici de această dată nu și-a trădat stilul. Prima doamnă a Franței a purtat o rochie scurtă care i-a descoperit picioarele de la genunchi în jos. Ambele femei și-au completat ținuta cu pantofi nude.


Se pare că femeile au găsit ușor limbă comună, acestea zîmbind relaxat mai în toate fotografiile. Ele au discutat despre cauzele susținute de soția lui Emmanuel Macron, precum și despre misiunile pe care le desfășoară zilnic. Un fel de masterclass de primă doamnă.Potrivit gala.fr soția președintelui ucrainean a fost deosebit de interesată de „cartea de transparență” privind rolul pe care îl are prima doamnă a Franței, o inițiativă a cuplului prezidențial pe care ea la descris drept „un semn puternic al transparenței”.

Amintim că în luna octombrie 2018 prima doamnă a Moldovei, Galina Dodon s-a întîlnit la Paris cu Brigitte Macron și Melania Trump. Atunci am analizat stilul celor trei soții de șefi de stat.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load