TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

China: Cum arată spitalul din Wuhan la 5 zile de la începerea lucrărilor

China: Cum arată spitalul din Wuhan la 5 zile de la începerea lucrărilor

La 5 zile de la demararea construcțiilor, chinezii au turnat deja fundația noului spital din Wuhan, unde vor fi tratați peste 1000 de pacienți infectați cu coronavirus și care urmează să fie gata pe 3 februarie, relatează Daily Mail.

Imagini filmate din dronă și difuzate de People’s Daily arată zeci de camioane, excavatoare și macarale care lucrează în continuu.

Spitalul este construit după modelul unui centru medical temporar, construit la Beijing în doar o săptămînă, în 2003, unde au fost tratați bolnavii de SARS în timpul epidemiei din urmă cu 17 ani.


Unitatea medicală este construită din prefabricate, pe o suprafaţă de 25.000 de metri pătraţi, și urmează să își deschidă porţile pe 3 februarie.

China a anunțat că va construi cel puțin patru spitale pentru pacienții infectați cu coronavirus, pentru a limita pe cît se poate răspîndirea virusului. Două dintre aceste proiecte, ambele din Wuhan, au fost urgentate și trebuie finalizate în 10, respectiv 15 zile.

La construcția spitalelor vor colabora patru institute de cercetare și companii de construcții ale guvernului de la Beijing.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load