X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504

Care este cel mai căutat cuvînt pe internet în 2020

11 dec. 2020,, 21:02   Externe
10395 0

Nu surprinde pe nimeni că termenul "coronavirus" a fost cel mai tastat cuvînt pe motorul de internet Google şi care a înregistrat cele mai multe căutari în întreaga lume, relatează miercuri EFE.

Cele mai căutate cuvinte de internauţii din întreaga lume sînt în această ordine: "coronavirus", "election results", "Kobe Bryant", "zoom", "IPL","India vs New Zealand", "coronavirus update", "coronavirus symptoms", "Joe Biden" şi "google classroom".

Datele privind cei mai căutaţi termeni au fost publicate miercuri de Google, care a precizat că în plină pandemie mondială provocată de virusul SARS-CoV-2- căutările pe internet s-au axat majoritar asupra informaţiilor legate de criza sanitară, transmite agerpres.ro.

Google a clasificat şi care au fost ştirile care au suscitat cel mai mult interesul internauţilor din întreaga lume, mai ales cele legate de noul coronavirus şi de alegerile prezidenţiale americane, alături de căutari legate de Iran şi Beirut, hantavirus, Tesla Stock sau de mişcarea Black Lives Matter.

Printre actorii care au suscitat cel mai mult interesul se numără Tom Hanks, Joaquin Phoenix, Amitabh Bachchan, Ricky Gervais, Jada Pinkett Smith, Justin Hartley, Lea Michele, Eleazar Gómez y Ansel Elgort, a anunţat Google, care a dezvăluit şi numele sportivilor cei mai căutaţi pe internet, precum Ryan Newman, Michael Jordan, Tyson Fury, Tom Brady şi Mike Tyson.

Personalităţile cele mai căutate au fost în această ordine: Joe Biden, Kim Jong Un, Boris Johnson, Kamala Harris, Tom Hanks, Jacob Blake, Kanye West, Ghislaine Maxwell, August Alsina şi Ryan Newman, alături de personalităţi decedate anul acesta, cel mai căutat fiind Kobe Bryant, urmat de Naya Ribera, Chadwick Boseman, Sushant Singh Rajput şi George Floyd.

Internauţii din Spania s-au interesat în schimb despre "cum să faci pîine de casă", cum să "confecţionezi măşti din pînză", despre "cînd se deschid saloanele de coafură, cînd "se încheie starea de urgenţă", sau au dorit să afle "de ce se cumpără masiv hîrtie igienică".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?