Criza energetică stiri: 1711
Cutremure stiri: 386
Eurovision stiri: 419

Cabinetul de Miniștri al Ucrainei a demis întreaga conducere a vămilor

1 feb. 20:30   Război în Ucraina
1912 0

Cabinetul de miniștri al Ucrainei a demis conducerea Serviciului Vamal de Stat al Republicii.

Astfel, președintele interimar al Serviciului Vamal de Stat al Ucrainei, Viaceslav Demcenko, și adjuncții săi Alexander Shchutsky și Ruslan Cherkassky au fost demiși din funcțiile lor.

Guvernul a anulat ordinul privind atribuirea temporară a atribuțiilor șefului GTS lui Vyacheslav Demchenko. În plus, cabinetul de miniștri l-a demis pe Alexander Shchutsky din postul de prim-adjunct al șefului vamal. În plus, guvernul a declanșat proceduri disciplinare împotriva lui Ruslan Cherkassky, șef adjunct al Serviciului Vamal de Stat. În timpul procedurii disciplinare, acesta a fost suspendat din funcție.

În același timp, cabinetul de miniștri al Ucrainei a numit un nou șef interimar al Serviciului Vamal de Stat al Ucrainei. Postul a fost preluat de șeful adjunct al Serviciului Vamal de Stat Serghei Zvyagintsev.

Anterior, partidul de guvernămînt Sluga Poporului din Ucraina a anunțat demiterea întregii conduceri a Serviciului Vamal de Stat.


"Țara se va schimba în timpul războiului. Dacă cineva nu este pregătit pentru schimbare, atunci statul însuși va veni și îl va ajuta să se schimbe", a spus David Arakhamia, șeful fracțiunii Servitorul Poporului din Rada Supremă a Ucrainei.

1
3
0
1
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий