TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Au apărut detalii despre diagnosticul Anastasiei Zavorotniuk

Au apărut detalii despre diagnosticul Anastasiei Zavorotniuk

Anastasia Zavorotniuk a fost diagnosticată cu cancer la creier iarna, după ce a început să sufere de cefalee severe. În același timp, actrița nu a părăsit cariera în cinema și a jucat în două filme, a relatat pentru ediţia Komsomolskaya Pravda un amic al actriţei, numele căruia nu se dezvăluie.

„După ce a născut, Nastia a început să sufere de dureri de cap severe. Deja în timpul iernii, medicii au diagnosticat-o pe Nastia cu cancer la creier. Dar ea a continuat să se filmeze, nu a renunțat să lucreze”, a spus prietenul actriței.


Potrivit interlocutorului publicației, în primăvară Zavorotniuk se afla în Polonia, cînd starea ei s-a agravat brusc: „Practic, a leşinat. A fost internată de urgență într-un spital local, unde s-a aflat sub observație o perioadă oarecare. Apoi s-a întors la Moscova, dar starea de rău nu a dispărut, boala s-a dezvoltat prea repede", a spus el. Prietenul artistei a mai adăugat că în iunie, soțul Anastasiei Zavorotniuk, Petr Cernîșov, a decis să-şi suspende activitatea în show-ul de gheață al Tatianei Navka „din motive de familie”.

Pe 17 septembrie, a devenit cunoscut faptul că, în luna aprilie, Zavorotniuk a fost supusă unei intervenții chirurgicale grave - craniotomie - în timpul tratamentului în Germania. Atunci medicii au descoperit că tumoarea cerebrală de care suferă actrița este malignă.

Mai devreme s-a anunţat că Zavorotniuk a dezvoltat insuficiență poliorganică și pneumonie. De asemenea, s-a remarcat că medicii au oprit tratamentul antitumoral al actriței, care se află în comă. Pe 13 septembrie au apărut informații conform cărora artista se afla în secţia de terapie intensivă într-o stare extrem de gravă.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load