X 
Transnistria stiri: 1418
Eurovision stiri: 504

Actorul Jeremy Renner a relatat cum l-a schimbat accidentul în care a fost la un pas de moarte

25 oct. 2023,, 22:30   Externe
2447 0

Jeremy Renner s-a recuperat fizic după accidentul aproape fatal suferit în luna ianuarie, dar experiența prin care a trecut l-a marcat pe viață, relatează CNN.

Starul din filmul „Avengers” a fost zdrobit în apropiere de casa lui din Nevada în timp ce încerca să oprească un plug de zăpadă care a început să alunece și amenința să îl lovească pe nepotul actorului, transmite Noi.md cu referire la digi24.ro.

În urma accidentului, Renner și-a rupt mai multe oase, inclusiv opt coaste, una dintre orbitele osoase, un genunchi și un umăr. „Mă simt foarte binecuvîntat și foarte norocos să stau în picioare și să mă plimb și să îmi trăiesc viața”, a spus Renner. „Sunt foarte, foarte limpede. Viața mea este foarte subțire, dacă se poate spune așa. Nu mai este nicio grăsime. Nu mai am timp pentru asta.

Așa că este ceva foarte frumos în a avea această superputere.” Jeremy Renner a fost zdrobit de plugul de zăpadă în timp ce încerca să îl salveze pe nepotul său.

Renner a explicat că timpul său pare „mai valoros” acum și a descris „cadourile” pe care simte că le-a primit în urma experienței prin care a fost aproape să își piardă viața.


„Sînt multe cadouri pe care le-am primit datorită [accidentului]. Cînd ești testat fizic, emoțional, spiritual în toate modurile și reușești să ieși din asta, este ceva greu de explicat.”

După ce și-a recăpătat mobilitatea, Renner arată și pare sănătos și recunoscător. „Perseverență. Forță. Totul este un joc mental. Am pus-o în buzunarul de la spate acum. Știu cum să fac față durerii. Este totul în minte. Dacă poți să te strecori prin toată ceața, sunt foarte binecuvîntat.”

1
1
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?