A fost prezentat cel mai scump parfum din lume

A fost prezentat cel mai scump parfum din lume

Cel mai scump parfum din lume a fost prezentat în cel mai mare oraș al Emiratelor Arabe Unite, Dubai, anunță revista de afaceri Arabian Business.


Prețul produsului de parfumerie este estimat la 4,7 milioane de dirhamuri sau 1,3 milioane de dolari. S-a anunțat că parfumul, care este o adevărată coroană a creației bijutierilor și parfumerilor – se numește Shumukh, ceea ce înseamnă "merită cel mai bun".


Sticla, care conține trei litri de parfum, este fabricată din sticlă de Murano, aur și argint și este decorată cu 3571 de diamante, perle și topaz. Înălțimea sa, împreună cu piedestalul, construcția și elementele decorative este de 1,97 m. Dezvoltatorii au avut nevoie de trei ani pentru a-l crea.


De asemenea, se remarcă faptul că flaconul este echipat cu un sistem de pulverizare inovator care este controlat prin telecomandă. Datorită acestei tehnologii, se adaptează la înălțimea stăpînului.


Parfumul pretinde imediat la trei categorii în Cartea Recordurilor Guinness: cel mai scump parfum, parfumul cu cel mai mare număr de diamante de pe flacon și cea mai înaltă sticlă de pulverizare cu un sistem de control de la distanță.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load