Arşiţa stiri: 153
Jocurile Olimpice stiri: 128
Transnistria stiri: 1411

A crezut că și-a cumpărat ghete de brand, dar s-au dovedit a fi false

8 ian. 01:00   Externe
3117 0

Un bărbat din Melbourne, Australia, a cheltuit 30.000 de dolari australieni (aproximativ 20.000 de dolari americani) pe șapte perechi de adidași, care s-au dovedit a fi false. Acum, bărbatul nu-și poate recupera banii.

Agentul imobiliar i-a dat în judecată pe vînzător, un adolescent de 17 ani, dar și pe tatăl acestuia, cerînd o rambursare, dar cazul său a fost recent respins.

"Dacă acordul ar fi fost încheiat cînd vînzătorul avea 18 ani, rezultatul ar fi putut fi diferit", au spus responsabilii de la tribunal.

Vînzătorul anonim a cumpărat patru perechi de adidași de lux, în ediție limitată, pentru care a cheltuit între 3.800 de dolari australieni (2.549 de dolari) și 10.000 de dolari australieni (6.708 de dolari), notează Noi.md cu referire la jurnalul.ro.

Odată ce cumpărătorul a primit pantofii, însă, a observat "defecte", potrivit tribunalului, a contactat adolescentul pentru o rambursare. Vînzătorul nu a răspuns niciodată, așa că a luat legătura cu tatăl acestuia.


Băiatul s-a dovedit a fi un escroc și un artist al escrocheriei. Cu toate acestea, tatăl și fiul au susținut că adidașii erau autentici.

3
3
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?