COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un nou termen pentru gazoductul Ungheni - Chișinău

Un nou termen pentru gazoductul Ungheni - Chișinău

Lucrările de execuție la gazoductul UngheniChișinău sînt în grafic pe toate loturile, iar termenul de finalizare este semestrul întîi al anului 2020.

Despre acest lucru informează într-un comunicat de presă Societatea Națională de Transport (SNT) gaze naturale „Transgaz” din România, citat de IPN.

Potrivit comunicatului, după finalizarea proiectului „Dezvoltări ale SNT în zona de Nord–Est a României în scopul îmbunătățirii aprovizionării cu gaze naturale a zonei precum și asigurării capacității de transport spre și dinspre Republica Moldova, capacitatea de transport dinspre România spre Republica Moldova, va fi de la 1,5 pînă la 2,2 miliarde de metri cubi pe an, așa cum s-a convenit cu autoritățile din Republica Moldova, de la 4 la 6 milioane metri cubi pe zi.

Comunicatul fost emis după ce la începutul săptămînii curente mai multe instituții de presă de la Chișinău au scris că gazoductul Ungheni-Chișinău va fi pregătit de a livra gaze naturale din România în Republica Moldova, abia în anul 2021.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load