COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3012

Moldovagaz a dat asigurări că situația complicată privind aprovizionarea cu gaze va fi depășită

22 oct. 17:30   Economie
1577 2

Moldovagaz a dat asigurări consumatorilor că situația complicată privind aprovizionarea cu gaze va fi depășită.

În adresarea companiei către consumatori, se remarcă faptul că, în pofida faptului că la ziua de astăzi sistemul de transport gaze naturale al Republicii Moldova funcționează la parametrii de presiune apropiate de cele critice, SA „Moldovagaz” continuă să asigure aprovizionarea cu gaze a tuturor consumatorilor din țară.

SA „Moldovagaz” a reamintit că în istoria Republicii Moldova au existat deja perioade, în care presiunea gazului în sistem a fost mult mai scăzută, decît în prezent. ”Cu toate acestea, atunci s-a făcut față situației, la fel va fi și acum. Asigurăm consumatorii țării că situația dificilă cu aprovizionarea cu gaze va fi depășită”, se spune în mesajul companiei.

În el se menționează faptul că, totodată, întreprinderile din grupul „Moldovagaz”, inclusiv operatorul sistemului de transport gaze, vor lucra în coordonare cu Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, iar pe perioada Stării de Urgență vor acționa în concordanță cu situația și deciziile Comisiei pentru Situații de Urgență.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X