COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dodon reacționează după vînzarea "Avia Invest": Organele competente să investigheze!

Dodon reacționează după vînzarea "Avia Invest": Organele competente să investigheze!

Președintele Igor Dodon se arată nedumerit de anuțul privind finalizarea tranzacției de preluare de către un investitor străin a companiei ”Avia Invest”, cea care adminstrează Aeroportul Internațional Chișinău, notează Noi.md.

Șeful statului a subliniat că, dacă se va stabili că anumite instituții ale statului au acționat în contradicție cu deciziile luate la ședința Consiliului Suprem de Securitate în chestiunea Avia Invest, acest fapt va fi investigat.

Igor Dodon a precizat că în cadrul ședinței recente CSS, Ministerul Economiei a dat asigurări că tranzacția de preluare a Avia Invest a fost blocată. Această situație este reflectată și în procesul-verbal al ședinței respective, spune Dodon.


„Dacă după ședința Consiliului Suprem de Securitate careva din instituțiile statului au acționat în contradicție cu cele agreate în cadrul ședinței din 23 august, acest lucru este foarte grav și organele competente trebuie să investigheze acest fapt, pentru a nu admite prejudicierea de mai departe a intereselor Republicii Moldova”, a declarat șeful statului.

Igor Dodon a reiterat că Guvernul Leancă a predat în mod criminal în concesiune Aeroportul Internațional Chișinău și a subliniat că prejudiciul material și riscurile de securitate națională aferente acestei scheme frauduloase sînt enorme.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load