X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Cînd vor intra în vigoare prevederile reformei fiscale și cum se va desfășura procesul (TABEL)

12 aug. 2018,, 13:14   Economie
4147 0

Secretarul de stat al Ministerului Finanțelor, Ion Chicu, a publicat un tabel în care prezintă termenul de intrare în vigoare a principalelor prevederi ale pachetului de legi privind reforma fiscală.

Potrivit Secretarului de Stat al Ministerului Finanțelor, cele mai importante prevederi intră în vigoare la 1 octombrie, iar unele la data publicării legii.

„Acum, când toată lumea bună a înțeles (sper) ce prezintă în realitate pachetul de reforme fiscale, despre care am încercat să mă tot dau cu părerea aici (Facebook) și nu numai, dar și după ce a devenit cunoscută poziția președintelui țării privind promulgarea acestor legi, cred că ar fi bine să venim și cu o informație privind termenul de intrare în vigoare a celor mai importante elemente ale pachetului de legi. Succes tuturor în implementarea reformelor”, a scris Chicu pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Ion Chicu mai în glumă mai în serios, a scris că: „de la 1 octombrie în țară este interzisă vânzarea plicurilor - toată „corespondența” (aproape) exclusiv prin carduri”, făcând referință la faptul că angajatorii nu vor mai putea oferi salariile în plic și să se eschiveze de la plata impozitelor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?