COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Ambasadorul UE Peter Mihalko a confirmat ca Moldova va primi 600 mln euro ajutor

13 iul. 19:24   Economie
4635 2

R. Moldova va primi ajutor de 600 de milioane de euro pentru relansarea economică a țării. O declarație în acest sens a fost făcută de ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko, în cadrul unei întrevederi cu deputații PAS, Igor Grosu, Mihai Popșoi și Sergiu Litvinenco.

"Domnul ambasador a dat asigurări că acest ajutor de 600 de milioane de euro pentru relansarea economică a țării noastre va putea fi accesat de noul Guvern imediat după constituirea organelor de conducere a Republicii Moldova", anunță PAS după întrevedere.

Într-o postare pe o rețea de socializare, liderul PAS, Igor Grosu, a menționat că în cadrul întîlnirii s-a discutat și despre rezultatele alegerilor parlamentare.

"I-am mulțumit domnului ambasador pentru misiunile UE de observare a alegerilor, care au avut un rol important în monitorizarea scrutinului electoral.

Ambasadorul UE ne-a asigurat de continuitatea sprijinului european pentru cetățenii moldoveni, precum este Planul de recuperare economică pentru Moldova, anunțat recent de Comisia Europeană, dar și numeroasele proiecte de dezvoltare pe care Uniunea Europeană le implementează pe teritoriul țării noastre, transmite Știri.md.


Domnul ambasador a dat asigurări că acest ajutor de 600 de milioane de euro pentru relansarea economică a țării noastre va putea fi accesat de noul Guvern imediat după constituirea organelor de conducere a Republicii Moldova", a scris Grosu.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X