Un medic din Franța, sancționat. Are legătură cu Macron

20 sep. 15:45   Diverse
1826 0

Un medic din Franța a fost sancționat cu o suspendare de 15 zile de către Camera Disciplinare a Ordinului Medicilor din regiunea Hauts-de-France. Și asta pentru că a consultat ilegal într-o bază de date statutul vaccinal al președintelui Emmanuel Macron.

Medicul a accesat informațiile despre vaccinarea împotriva COVID-19 a președintelui francez în două rînduri. Prima dată în luna iulie și apoi în luna august a anului 2021. Ca urmare, acesta va fi suspendat din funcție în perioada 1 noiembrie – 15 noiembrie.

Specialistul afirmă că a constatat în timpul unei consultații că poate accesa dosarul vaccinal al unuia dintre pacienții săi fără a introduce numărul de securitate socială. Ulterior, a testat accesul folosind numele și data nașterii președintelui Emmanuel Macron, notează Noi.md cu referire la evz.ro.

În dosarul medical al șefului statului, medicul a identificat o discrepanță între data vaccinării menționată și data publicată anterior de către președinție.

Această „eroare” a fost semnalată Palatului Elysee de către medic, care însă s-a ales cu o sancțiune. De altfel, el a spus că nu va contesta decizia camerei Disciplinare a Ordinului Medicilor.


0
3
0
2
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?