TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Topul produselor de papetărie de care ai nevoie la oficiu

De îndată ce ajungi la birou, te poți confrunta cu o serie de situații neprevăzute, care necesită rezolvare.

De pildă, se poate întîmpla să ai nevoie de imprimantă, dar să nu ai hîrtie A4 sau să dorești să trimiți documente importante către un partener de business și să nu mai găsești plicuri. Din acest motiv, nu trebuie să uiți să suplimentezi stocul produselor de papetărie necesare într-un birou. Află care sînt acestea, din rîndurile de mai jos!

Hîrtie A4

Produsele de papetărie sînt indispensabile în orice birou, de la dosare cu șină și hîrtie, pînă la accesorii de papetărie. Unul dintre produsele de papetărie de bază dintr-un birou este hîrtia, de care vei avea nevoie indiferent de mărimea firmei sau de volumul de muncă. În funcție de formatul hîrtiei, poți avea nevoie de hîrtie A3, de hîrtie A4, necesară pentru imprimantă sau de coli de hîrtie, ideale pentru cereri, schițe sau liste. Hîrtia îți va fi utilă pentru a printa documente, formulare sau contracte și pentru copiile xerox.

Dosare


La fel de utilă este și gama de dosare rezistente și de calitate, recomandate pentru uz zilnic în birou. Acestea sînt disponibile în diferite culori, care ajută la o arhivare sistematică, prevăzute cu suporturi de etichete din plastic. Alege modele rezistente, cu baze ranforsate speciale și cu cîrlige de susținere, care să-ți mențină documentele în siguranță.

Post-it-uri autoadezive

Din gama produselor care nu trebuie să-ți lipsească de pe lista produselor de papetărie din birou fac parte și notițele sau post-it-urile autoadezive, viu colorate. Acestea pot fi folosite pentru a-ți aduce aminte de sarcinile pe care le ai de făcut pe parcursul unei zile, utile în special pentru o zi încărcată la birou. La fel de importante sînt și cuburile de hîrtie pentru notițe rapide și scurte, pe care le poți lăsa pe birourile colegilor. Poți avea în vedere achiziționarea de produse de papetărie marca Santoro Gorjuss, ideale pentru activitatea de birou.

Materiale tipizate

Pentru desfășurarea activității dintr-un birou, din gama produselor de papetărie nu trebuie să-ți lipsească nici repertoarele în format A5, borderourile, registrele sau bonurile de consum, de care vei avea nevoie în mod curent, pentru a menține toate documentele în ordine.

Caiete sau agende de birou

De pe lista de cumpărături de papetărie nu trebuie să-ți lipsească nici caietele sau agendele de birou, care pot fi oferite fiecărui angajat. Aceste produse vor fi utile pentru a-și organiza însemnările importante. Totodată, agendele pot fi extrem de utile atunci cînd rămîi fără hîrtie de scris.

Plicuri

Pentru corespondența firmei sau pentru expedierea pachetelor, într-un birou vor fi necesare și plicurile confecționate din hîrtie sau plastic. Acestea sînt disponibile în diverse mărime sau formate și sînt extrem de utile pentru organizare.

Cărți de vizită

Pentru o întîlnire business încheiată cu succes, va fi nevoie de schimbul de cărți de vizită. De aceea, cartea de vizită poate reprezintă un accesoriu indispensabil din biroul unei firme. Desigur, cărțile de vizită trebuie să respecte diferite reguli în ceea ce privește dimensiunea, designul sau conținutul. Dimensiunea ideală a unei cărți de vizită este de 9 x 5 cm, pentru care poți găsi port-carduri potrivite. Nu uita că datele specifice fiecărei cărți de vizită trebuie să includă numele și logo-ul firmei, numele și funcția persoanei, adresa firmei, numărul de telefon și adresa de email, precum și site-ul companiei.

Acestea sînt cele mai importante produse de papetărie necesare într-un birou organizat, care te ajută să-ți duci toate sarcinile la bun sfîrșit, indiferent dacă ai nevoie de o simplă printare.

Recomandă:
Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load