X 
Eurovision stiri: 492
Transnistria stiri: 1304

Se suspendă toate zborurile pe aeroportul din Munchen

5 dec. 2023,, 11:02   Externe
2362 0

Aeroportul din München, situat în sudul Germaniei, a fost nevoit să-şi suspende din nou operaţiunile de zbor marţi-dimineaţă.

Un purtător de cuvînt al aeroportului a confirmat că toate pistele erau acoperite de polei din cauza ploii cu gheață. Prin urmare, nu vor avea loc decolări şi aterizări de la începutul operaţiunilor, la ora locală 06:00 (05:00 GMT), pînă cel puţin la ora 12:00.

Potrivit programului online cu sosirile şi plecările de pe acest aeroport, toate zborurile listate erau anulate sau amînate pentru o dată ulterioară.

"Zonele de operare vor fi degivrate în prima jumătate a zilei. Planul este de a permite reluarea traficului aerian de la prînz", au anunțat reprezentanţii aeroportului, notează Noi.md cu referire la dcnews.ro.

"Cu toate acestea, se poate presupune că majoritatea zborurilor vor trebui, de asemenea, anulate în restul zilei din motive de siguranţă", se precizează în text.


Această nouă sistare a operaţiunilor de zbor vine la doar 48 de ore după ce aeroportul şi-a reluat activitatea în urma unei închideri de două zile provocată de căderile abundente de zăpadă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?