Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Cum să fierbem corect legumele, pentru a păstra cît mai multe substanțe utile

16 iul. 2021,, 01:00   Externe
2073 0

Toată lumea știe că la fierbere legumele își pierd substanțele utile, dar există modalități de preparare a bucatelor în care toate vitaminele se păstrează la maximum...

- Legumele trebuie fierte într-o cantitate mică de apă, astfel încît apa să acopere legumele nu mai mult de 1 cm. Cele mai bune metode sînt considerate fierberea la abur și fierberea într-o cantitate mică de lichid.

— Cu cît legumele sînt mai mari, cu atît mai puțini nutrienți pierd la fierbere. Și, de asemenea, cînd sunt fierte legumele întregi își păstrează proprietățile nutriționale mai bine decît cele tăiate.

Continuare: ecology.md

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?