Belarus a anunțat începerea celei de-a doua etape a controlului inopinat al trupelor

10 mai. 2022,, 18:15   Diverse
2483 0

Ministrul Apărării din Belarus, Viktor Hrenin, a anunțat începerea celei de-a doua etape a unei inspecții inopinate a trupelor din țară, pe 10 mai, informează BelTA.

El a menționat că Forțele Armate ale Belarusului monitorizează îndeaproape ceea ce se întîmplă în țările vecine în timpul exercițiilor de amploare ale NATO „Apărătorul Europei – 2022” și răspund în mod adecvat la evenimente.

Ministrul Apărării al Belarusului a reamintit că, din 4 mai, în Belarus are loc o verificare inopinată a forțelor de reacție, iar a doua etapă a acesteia va începe astăzi.

„Toate acestea sînt planificate ca un răspuns adecvat la exercițiile care au loc pe teritoriul țărilor NATO de la 1 mai sub denumirea „Apărătorul Europei”. Vedem fiecare mișcare a acestora, vedem ce grupuri tactice sînt antrenate, la ce terenuri de antrenament, ce probleme intenționează să rezolve. Înțelegînd anumite amenințări care pot veni de la acestea, răspundem în mod adecvat, desfășurăm trupe adecvate în aceste zone", a spus Viktor Hrenin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?