COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Arnold Schwarzenegger i-a oferit activistei Greta Thunberg un automobil electric

Arnold Schwarzenegger i-a oferit activistei Greta Thunberg un automobil electric

Faimosul actor Arnold Schwarzenegger și tînara activistă Greta Thunberg au cîteva lucruri în comun: sînt amîndoi foarte implicați în lupta împotriva schimbărilor climatice și amândoi au fost criticați de președintele american Donald Trump pentru părerile lor, informează Men's Health, citat de digi24.ro.

Schwarzenegger s-a declarat fascinat de Greta Thunberg când a cunoscut-o, în Austria, și a promis să o susțină. Când Greta Thunberg urma să sosească în Statele Unite, Arnold Schwarzenegger s-a oferit să-i pună la dispoziție automobilul său Hummer electric pentru a se deplasa. Greta Thunberg a refuzat să meargă în SUA cu avionul, alegând să călătorească la bordul unui vapor.

Totuși, Schwarzenegger nu și-a putut ține promisiunea, pentru că deplasarea Hummer-ului său electric de-a lungul țării ar fi fost prea complicată. În schimb, actorul și fostul om politic a aranjat că Greta Thunberg să se deplaseze peste tot la bordul unui model Tesla, pentru a avea un parcurs cît mai ecologic.


Deși Greta Thunberg s-a lovit de opoziție din partea președintelui american și a presei conservatoare, care au criticat-o din cauza vîrstei fragede și a sindromului Asperger de care suferă, Greta a atras simpatia unui public foarte larg. Când s-a deplasat la Montreal, la bordul mașinii puse la dispoziție de Arnod Schwarzenegger, a fost așteptată de peste 300.000 de oameni.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load