Coronavirus stiri: 8217
Obiectiv european stiri: 320
Criza energetică stiri: 959

Tîrguri cu produse autohtone în acest weekend

24 iun. 18:15   Capitala
2621

În acest weekend, 25- 26 iunie, în Capitală vor fi organizate diverse tîrguri cu produse autohtone, anunță Primăria municipiului Chișinău.

Astfel, în sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford", bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 202, va avea loc Tîrgul EcoLocal, organizat de producătorii locali cu produse alimentare și nealimentare ecologice autohtone (sîmbătă, 25 iunie);

În Parcul „Alunelul", Calea Ieșilor, va avea loc un tîrg tematic cu produse agroalimentare, organizator Federația Națională a Fermierilor;

În sectorul Rîșcani, pe str. M. Basarab, 1, bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 va avea loc Tîrgul producătorilor autohtoni, organizat de pretura de sector.

De asemenea, pe Calea Orheiului, 109/2 și str. A. Doga, 35 se va desfășura un tîrg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.


În sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrîn, lîngă Scuarul Arborelui Solar, intersecție cu str. P. Zadnipru, va avea loc Festivalul pomușoarelor și a mierii de albine.

Acțiunile din cadrul tîrgurilor de profil au drept scop aprovizionarea locuitorilor și oaspeților capitalei cu mărfuri și produse, dar și susținerea producătorilor autohtoni.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав